<p>PITA CUT u zagrebačkom kvartu Utrine bio je prava senzacija kad se otvorio u kolovozu prošle godine. Nalazi se odmah pored tržnice i par puta smo subotom ujutro pokušali tamo kupiti doručak, ali je red bio toliki da nam se nikako nije dalo čekati.</p>
<p>Inače, pite po sarajevskoj recepturi ovdje se peku pod sačem i tu su, kako iz Pita Cuta poručuju na svojoj web stranici, "za vaš doručak, ručak, večeru i užinu".</p>
<h3>Od danas na Trešnjevci</h3>
<p>Nakon što su osvojili kupce na utrinskoj tržnici, ekipa iz Pita Cuta od danas se može naći i na Trešnjevci.</p>
<p><span>"Trešnjevka, stigli smo! Sutra od 09:00 počinje s radom Pita Cut Trešnjevka u ulici Dužice 30, iza Trešnjevačkog placa. Dobro nam došli", objavili su sinoć na </span><a href="https://www.facebook.com/PitaCutZagreb" target="_blank" rel="noopener">Facebooku</a><span>.</span></p>
<h3>Na Utrini od 2021.</h3>
<p>Pita Cut su 2021. godine na utrinskoj tržnici pokrenuli Alvedin Huzejrović i njegova supruga Selma Hadžić Huzejrović i odmah izazvali veliko zanimanje javnosti. Burek i pite ovdje se ne plaćaju po komadu, već odaberete koliki komad želite, a plaćate po kilogramu, odnosno koliko vaga pokaže.</p>
<p>Pite pripremaju iskusni pita-majstori koji jufke razvlače posebnom tehnikom koja uključuje bacanje plahte tijesta u zrak, a u ponudi imaju burek, šareni burek, sjeckani burek, buredžike, sirnicu, krumpiruše, zeljanicu i tikvenicu. </p>
<p>U nastavku možete pročitati naš osvrt na utrinski Pita Cut, koji smo posjetili prošlog ljeta: <a href="https://www.index.hr/food/clanak/nekima-uzas-nad-uzasima-drugima-najbolje-pite-u-zagrebu-probali-smo/2374070.aspx" target="_blank" rel="noopener">Nekima užas nad užasima, drugima najbolje pite u Zagrebu. Probali smo ih</a>.</p>
<p>Autor: <span>Index Food</span></p> delivery
Novost

Index.hr: Sarajevo je sad još malo bliže

Pita Cut otvorio lokal na Trešnjevci

Od danas na Trešnjevci

"Trešnjevka, stigli smo! Sutra od 09:00 počinje s radom Pita Cut Trešnjevka u ulici Dužice 30, iza Trešnjevačkog placa. Dobro nam došli", objavili su sinoć na Facebooku.

Na Utrini od 2021.

U nastavku možete pročitati naš osvrt na utrinski Pita Cut, koji smo posjetili prošlog ljeta: Nekima užas nad užasima, drugima najbolje pite u Zagrebu. Probali smo ih.

Link na članak

Autor: Index Food