Mi smo

Pita Cut

Mi smo Pita Cut
Tasty icon

PITA CUT je odredište autohtone, ukusne i zdrave domaće pite po sarajevskoj recepturi, pripremljene od isključivo svježih namirnica i pečene na prirodan način, ispod peke.

Vjerujemo da odabir onoga što jedemo, odakle to potječe i kako se priprema ima izravan i snažan utjecaj na zdravlje pojedinca, zajednice i okoliša. Zato gradimo transparentnu mrežu opskrbe i zajednicu ljubitelja ukusne, na poznati način spravljene domaće hrane.

Zato gradimo transparentnu mrežu opskrbe i zajednicu ljubitelja ukusne, na poznati način spravljene domaće hrane.

PITA CUT tim odrastao je uz tradicionalni način pripreme pita, zato i radimo najukusnije pite po recepturi naših baka i pečemo ih pod pekom, kako bi bile sočne, hrskave i zdrave! Naš rad počiva na bliskim odnosima s poljoprivrednicima, članovima tima, gostima i lokalnom zajednicom i brigom jednih o drugima.

Zajednica i okoliš

Naš rad počiva na bliskim odnosima s poljoprivrednicima, članovima tima, gostima i lokalnom zajednicom i brigom jednih o drugima.

Fresh icon
Radno okruženje Pita Cut

PITA CUT kuhinja je mjesto u kojem se jela spremaju s mnogo ljubavi i ukusnih sastojaka.

Svakog dana, članovi našeg tima pripremu izrade hrane počinju od nule, koristeći svježe sastojke i proizvode isporučene tog jutra. Naše tijesto za jufke radi se od najfinijeg pšeničnog brašna, bez aditiva, od ručno obrađenog, najkvalitetnijeg junećeg mesa, svježeg sira, jaja i povrća, kao i svih drugih sastojaka koji našu pitu čine autentičnom sarajevskom pitom pečenom ispod peke!

Kolegijalno okruženje Enjoy icon
Stručnost rada
Volim pitu