Faq

U slučaju pohvala, kritika ili bilo kakvih pitanja možete nas kontkatirati e-mailom na info@pita-cut.hr

Pita Cut

PITA CUT je tu za vaš doručak, ručak, večeru. I užinu. Svratite do nas u Zagrebu na Tržnicu Utrina, Barčev trg 16, na Trešnjevku, ulica Dužice 30 ili nam se javite da vam ostavimo najbolje pite ispod peke u ovim terminima:

TREŠNJEVKA 091.6135.462

Ponedjeljak - Subota: 08:00-21:00

Nedjelja: 08:00-14:00

UTRINA 095.5195.989

Ponedjeljak: ne radimo

Utorak - Subota: 08:00-19:00

Nedjelja: 08:00-14:00

U PITA CUT sami birate veličinu porcije. Cijene pite izražene su za količinu od 1 kg. Prosječna porcija je između 250 i 300 grama, reže se u obliku trokuta, i praktična je za jesti u hodu.

Slažemo se! U ponudi imamo tepsije od 3,00 kg za 8 do 10 osoba. Nazovite nas na broj telefona +385 95 5195 989 (Utrina) ili +385 91 6135 462 (Trešnjevka) najmanje sat vremena prije dolaska i vaša narudžba će vas čekati u Pita Cut.

U suradnji s platformama za brzu dostavu Glovo, Wolt i Bolt omogućili smo narudžbu i dostavu naših pita i kolača. U aplikaciji Glovo, Wolt ili Bolt odaberite PITA CUT – Sarajevske pite ispod peke, nakon čega možete pretražiti i odabrati proizvode.

Za narudžbe preko 3 tepsije moguće dogovoriti dostavu u radijusu od 5 km.

Rado ćemo vam pomoći da što god organizirate bude pravi gastronomski užitak. Javite nam se putem emaila info@pita-cut.hr i recite nam što ste zamislili, a mi ćemo se potruditi da vaše ideje pretvorimo u slasne zalogaje. Za potrebe cateringa pripremamo i pite u manjim zvrkovima ili mini kolače koje možete poslužiti kao finger food.

Ne brinite! Čim saznate da gosti stižu naručite vaša omiljena PITA CUT jela na broj telefona +385 95 5195 989 (Utrina) ili +385 91 6135 462 (Trešnjevka) i tople pite pečene ispod peke i kolači koji se podjednako tope u ustima čekaju na vas. Imajte na umu da se pita peče oko 30 minuta, stoga ne zaboravite naručiti na vrijeme.

Naravno. U PITA CUT primamo sve kartice.

Od glavnih alergena za pripremu jela koristimo pšenično brašno, jaja, mliječne proizvode i orašaste plodove. S obzirom da jela pripremamo u otvorenoj kuhinji, ne možemo jamčiti 100% da jela i pribor ne dolaze u dodir s drugim sastojcima na koje ste osjetljivi.

Poduzimamo sve mjere kako bismo smanjili rizik od kontakta namirnica, jer znamo koliko su alergije ozbiljne, no svakako savjetujemo da ako imate problema s alergijama na hranu provjerite sastav svakog jela.

PITA CUT i vegetarijanci su odavno u ljubavi. Zaobiđite burek i naručite bilo što iz bogate ponude najukusnijih vegetarijanskih pita ili tradicionalnih slastica. Od veganskih jela u ponudi PITA CUT preporučujemo krumpirušu i tikvenicu. Ukoliko ste alergični na gluten za vas u ponudi imamo slasnu tufahiju. Ako su pak orašasti plodovi vaša bolna točka, s pitama i prilozima nećete imati problema, a od slatkiša se jednostavno prepustite užitku zvanom Tres Leche. A za sve koji izbjegavaju laktozu, za vas pripremamo najukusnije bureke i krumpirušu.

Dobar tek!

Naši dobavljači su 100% lokalni poljoprivrednici koji se pridržavaju organskog načina proizvodnje. Sve dobavljače osobno posjećujemo kako bismo imali uvid u standarde uzgoja prije nego što odlučimo koristiti njihove proizvode za pripremu PITA CUT jela. Na taj način možemo poslužiti najkvalitetnije sastojke i dati podršku malim proizvođačima.

Trenutno je najbolji način da saznate više o našim sastojcima da nas posjetite u našoj piteriji. U međuvremenu, ako ne uspijete doći do nas, slobodno nam se obratite s dodatnim pitanjima na info@pita-cut.hr - uvijek ćemo vam rado pomoći!