Faq

U slučaju pohvala, kritika ili bilo kakvih pitanja možete nas kontkatirati e-mailom na info@pita-cut.hr

Pita Cut

PITA CUT je tu za vaš doručak, ručak, večeru. I užinu. Svratite do nas na Tržnicu Utrina u Zagrebu ili nam se javite da vam ostavimo najbolje pite ispod peke u ovim terminima:

  • Ponedjeljak: 09:00-19:00
  • Utorak: 09:00-19:00
  • Srijeda: 09:00-19:00
  • Četvrtak: 09:00-19:00
  • Petak: 09:00-19:00
  • Subota: 09:00-19:00
  • Nedjelja: 09:00-14:00

U PITA CUT sami birate veličinu porcije. Cijene pite izražene su za količinu od 1 kg. Prosječna porcija je između 250 i 300 grama, reže se u obliku trokuta, i praktična je za jesti u hodu.

Slažemo se! U ponudi imamo male tepsije težine 1,200 kg za 4 do 5 osoba i velike tepsije od 2,500 kg za 8 do 10 osoba. Nazovite nas na broj telefona +385 95 5195 989 najmanje sat vremena prije dolaska i vaša narudžba će vas čekati u Pita Cut.

U suradnji s platformama za brzu dostavu Glovo i Bolt omogućili smo narudžbu i dostavu naših pita i kolača. U aplikaciji Glovo ili Bolt odaberite PITA CUT – Sarajevske pite ispod peke, nakon čega možete pretražiti i odabrati proizvode.

Rado ćemo vam pomoći da što god organizirate bude pravi gastronomski užitak. Javite nam se putem emaila info@pita-cut.hr i recite nam što ste zamislili, a mi ćemo se potruditi da vaše ideje pretvorimo u slasne zalogaje. Za potrebe cateringa pripremamo i pite u manjim zvrkovima ili mini kolače koje možete poslužiti kao finger food.

Ne brinite! Čim saznate da gosti stižu naručite vaša omiljena PITA CUT jela na broj telefona +385 95 5195 989 i tople pite pečene ispod peke i kolači koji se podjednako tope u ustima čekaju na vas. Imajte na umu da se pita peče oko 30 minuta, stoga ne zaboravite naručiti na vrijeme.

Trenutno nemamo kartično plaćanje.

Od glavnih alergena za pripremu jela koristimo pšenično brašno, jaja, mliječne proizvode i orašaste plodove. S obzirom da jela pripremamo u otvorenoj kuhinji, ne možemo jamčiti 100% da jela i pribor ne dolaze u dodir s drugim sastojcima na koje ste osjetljivi.

Poduzimamo sve mjere kako bismo smanjili rizik od kontakta namirnica, jer znamo koliko su alergije ozbiljne, no svakako savjetujemo da ako imate problema s alergijama na hranu provjerite sastav svakog jela.

PITA CUT i vegetarijanci su odavno u ljubavi. Zaobiđite burek i naručite bilo što iz bogate ponude najukusnijih vegetarijanskih pita ili tradicionalnih slastica. Od veganskih jela u ponudi PITA CUT preporučujemo krumpirušu i tikvenicu. Ukoliko ste alergični na gluten za vas u ponudi imamo slasnu tufahiju. Ako su pak orašasti plodovi vaša bolna točka, s pitama i prilozima nećete imati problema, a od slatkiša se jednostavno prepustite užitku zvanom Tres Leche. A za sve koji izbjegavaju laktozu, za vas pripremamo najukusnije bureke i krumpirušu.

Dobar tek!

Naši dobavljači su 100% lokalni poljoprivrednici koji se pridržavaju organskog načina proizvodnje. Sve dobavljače osobno posjećujemo kako bismo imali uvid u standarde uzgoja prije nego što odlučimo koristiti njihove proizvode za pripremu PITA CUT jela. Na taj način možemo poslužiti najkvalitetnije sastojke i dati podršku malim proizvođačima.

Trenutno je najbolji način da saznate više o našim sastojcima da nas posjetite u našoj piteriji. U međuvremenu, ako ne uspijete doći do nas, slobodno nam se obratite s dodatnim pitanjima na info@pita-cut.hr - uvijek ćemo vam rado pomoći!