Pita Cut Zagreb slavi 2. rođendan!
Danas nam je predivan dan, #PitaCutZagreb slavi drugi rođendan!
Na današnji dan 2021. godine prvi put smo otvorili, tada rolo vrata, u našoj maloj poslovnici na Tržnici Utrina. Naših ukupno 5 uposlenika svim snagama se trudilo da isporuči na stotine kilograma pite koje smo pekli na 5 peka dosežući temeraturu i do +400 stupnjeva, dok je vani bilo gotovo ugodnih +40. No i tada, kao i danas, trudili smo se da isporučimo prvenstveno najbolje sarajevske pite i kolače iz naše male kuhinje.
U ovom, za čovjeka možda relativno kratkom periodu, ali ogromnom za nas, ispekli smo preko 100.000 kilograma bureka, šarenog bureka, buredžika, sirnice, zeljanice, krumpiruše i tikvenice, te napravili na tisuće baklava, hurmašica, tufahija, tulumbi i tres leches. Krajem veljače ove godine, otvorili smo i drugu poslovnicu na Trešnjevci, a naš tim se popeo na brojku od 13 izuzetno predanih uposlenika.
Neizmjerno smo zahvalni na (pre)toploj dobrodošlici, podršci i pomoći brojnih znanaca i neznanaca, od kojih smo s mnogim danas uspostavili sjajna prijateljstva i kreirali nezaboravne uspomene! Hvala svim Zagrepčanima što su našu malu Sarajevo Food Factory prihvatili i učinili da se osjećamo kao doma! Posebno se želimo zahvaliti svim našim gostima iz cijele Hrvatske i zemalja u regiji, te našim ljudima u dijaspori kojima smo postali nezaobilazna gastro destinacija pri posjeti Zagrebu! Radi vas naše pite se jedu i u Splitu, Rijeci, Osjeku, Ljubljani, Sarajevu, Beču, Rimu i ko zna gdje sve!
Od prvog dana naši gosti su i brojni predstavnici medija koji su svoje dojmove pretočili u divne priče o Pita Cut jelima. Sve ih čuvamo i neizmjerno cijenimo!
Dragi prijatelji, radujemo se svim našim budućim zajedničkim gastro druženjima!
Živjeli i sretni nam bili!